in

Hoe de toekomst van de cryptocurrency-markt te voorspellen

Cryptocurrency geniet van de aandacht van zowel de media als het grote publiek. Omdat de vraag aanbod creëert, bieden veel bedrijven een breed scala aan materialen om alles met betrekking tot crypto te dekken. Prijsvoorspellingen, gidsen, podcasts, interviews, enz.   Als je goed genoeg kijkt, kun je alles vinden wat je wilt. Hoewel er veel dekking is achter de details van de cryptocurrency-markt, met name cryptocurrency-prijzen, kijken niet zoveel werken naar de methodologie van dergelijke publicaties.   We hebben besloten om een uitgebreid artikel te publiceren over hoe dergelijke voorspellingen worden gedaan, welke gegevens marktonderzoekers gebruiken en welke methoden worden gebruikt. Laten we nu eens een kijkje nemen achter de schermen van economisch advies en voorspellingen.

Crypto Waardering Onderzoek

Hoewel cryptocurrency-onderzoek een jonge discipline is, gezien het feit dat cryptocurrency zelf een relatief nieuwe economische trend is, heeft het een groot voordeel dat al het economische onderzoek eerder is verzameld. Dit maakt het gemakkelijker om zowel bestaande methoden aan te passen als nieuwe te ontwikkelen aan de realiteit van de cryptocurrency-markt. Hier kunt u de meest gebruikte methoden zien voor het maken van een voorspelling van de prijs van een cryptocurrency.  

Ruilvergelijking

De Fisher-ruilvergelijking is een van de belangrijkste economische wetten die worden gebruikt om de relatie tussen het prijsniveau en de geldhoeveelheid te onderzoeken. Met zijn populariteit is het niet verrassend dat deze wet is aangenomen in het cryptocurrency-kader, om de waarde van crypto-activa, zowel tokens als munten, beter te begrijpen.   Volgens de methode hangt de prijs van cryptocurrency af van de snelheid, de snelheid waarmee de valuta wordt gebruikt om iets te kopen / verkopen. Hoe hoger de snelheid, hoe lager de prijs. Met Bitcoin combineert het ook met de overtuiging dat BTC zal worden opgeslagen, wat de prijs positief beïnvloedt.   Deze theorie wordt ondersteund door gegevens waaruit blijkt dat onlangs de snelheid van BTC is gedaald terwijl de prijs is gestegen, dit werd verder versterkt door empirische tests door Ciaian, Rajcaniova en Kancs in 2015. De ruilvergelijking heeft ook zijn deel van de kritiek aangetrokken, met Evans en Locklin die hun artikelen respectievelijk in 2018 en 2019 publiceerden. Evans bekritiseert het feit dat snelheid wordt behandeld als de externe factor van het model, en stelt in plaats daarvan voor om het als één binnen één te behandelen. Locklin gaat verder en stelt in zijn kritiek dat de hele vergelijking van het wisselkoerswaarderingsmodel onjuist is.   De uitwisselingsvergelijking is nog steeds een van de meest populaire theoretische kaders die worden gebruikt voor het evalueren van de prijs van tokens en cryptocurrency. Naarmate economen meer gegevens blijven verzamelen om betere resultaten te krijgen, zal ook de geldigheid van deze methode, waardoor voorspellingen nauwkeuriger worden. 

Wet van Metcalfe

De wet van Metcalfe regelt de waarde van communicatienetwerken, die gewoonlijk niet van toepassing zou zijn op financiële entiteiten zoals valuta’s. Met de unieke positie van cryptocurrencies kan hun prijs echter met behulp van deze methode worden beoordeeld.  Volgens de wet van Metcalfe is de waarde van het netwerk evenredig met het aantal gebruikers in het kwadraat, met meer gebruikers die meer waarde bieden.  Toegepast op cryptocurrencies, werkt deze wet vrij gelijkaardig door de prijs van cryptocurrencies te evalueren op basis van het aantal nulbalansadressen in het kwadraat. Met behulp van deze methode is het mogelijk om de prijs van cryptocurrencies te voorspellen, zoals tests uitgevoerd door Alabi in 2017 op Bitcoin, Ethereum en Dash lieten zien.  Deze toepassing van de wet van Metcalfe, evenals daaropvolgende tests, maken deel uit van de opkomende trend in de waardering van cryptocurrency-prijzen: het actieve gebruik van gebruikersnummers. Het gebruikersnummer kan helpen bij het vaststellen van andere aspecten van crypto-activa, zoals de identificatie van activabubbels en marktmanipulatie. Al met al stelt de wet van Metcalfe ons in staat om een breed scala aan nuttige informatie te verkrijgen over de cryptocurrency-markt, de status en vooruitzichten. Op dit moment is het grootste probleem hetzelfde probleem dat elke methode en theorie over cryptocurrency plaagt: het gebrek aan gegevens die langetermijnvoorspellingen mogelijk zouden maken.   Dit is het enige probleem dat zichzelf in de loop van de tijd zal oplossen.

Prijsregressiemodellen

Prijsregressiemodellen zijn een manier om de waarde van een crypto-activum vast te stellen door het terug te laten vallen naar een andere variabele. Meestal wordt hiervoor tijd gebruikt. Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat met behulp van deze methode voorspellingen verder in de toekomst kunnen worden geprojecteerd dan die welke met eerdere methoden zijn gedaan.   Het is ook een eenvoudige methode om te gebruiken, Het vereist geen gebruik van complexe berekeningen of modellen. Deze eenvoud is echter de reden waarom veel onderzoekers de neiging hebben om deze methode te negeren.  De nuttige aanpak maakt het niet altijd mogelijk om de meest complexe situaties te analyseren. Het is een werkend model dat veel te bieden heeft, dus het is altijd nuttig om dit in gedachten te houden in geval van nood. De voorspellingen en adopties die met deze methode worden verkregen, zijn opmerkelijk succesvol.  

Kosten van productiemodellen

De kosten van productiemodellen maken deel uit van economisch onderzoek dat tot doel heeft de mijnbouwkosten te evalueren om de prijs van crypto-activa te kwantificeren. Het is een vrij eenvoudige benadering op basis van Adam Smith’s theorie van de natuurlijke prijs.  Het stelt dat er twee prijzen zijn: de natuurlijke prijs, die gelijk is aan de productiekosten, en de marktprijs, de prijs waartegen het actief wordt verkocht. Satoshi Nakamoto heeft dit verder uitgebreid, waarbij de BTC-wisselkoers het model gebruikt van hoeveel elektriciteit zou kosten.  Zie ook

Dogecoin (DOGE) prijsvoorspelling voor 2020, 2025, 2030

augustus 9, 2020 Sindsdien is dit model verder verfijnd om de bestaande staat van BTC-mijnbouw weer te geven. De Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index, gepubliceerd in 2017, stelt gebruikers in staat om de hogere, lagere en best veronderstelde schattingen van de BTC-prijs van de cryptocurrency te zien op basis van de hoeveelheid elektriciteitsverbruik.   In 2019 stelde Edwards een nog nauwkeuriger model voor dat je kunt gebruiken om de prijs van cryptocurrency te voorspellen. Met behulp van deze modellen kunnen we nu de economie van mining begrijpen en via hen ook cryptografische bubbels detecteren. 

Crypto-bubbel

Het creëren van financiële bubbels is diep geworteld in de psychologie van speculanten. Met cryptocurrencies wordt het nog gemakkelijker om nieuwe bubbels te creëren, omdat ze niet verankerd zijn in een traditionele waarderingsmethode. Dat is de reden waarom verschillende cycli van het creëren en stoppen van cryptocurrency-bubbels al zijn gebeurd met BTC, en dit rekening houdend met het feit dat de geschiedenis van Bitcoin relatief kort is.   Als zodanig wordt de identificatie van dergelijke bubbels een van de topprioriteiten van cryptocurrency-voorspelling en prijsanalyse. Daarom zijn er methoden gemaakt die de creatie en progressie van cryptografische bubbels detecteren, volgen en analyseren.  De meeste van deze modellen werken aan de veralgemening van de wet van Metcalfe, waarbij afwijkingen ervan worden gebruikt om het bestaan van cryptobubbels te detecteren, en tot nu toe zijn er vier gevonden en getest, wat de effectiviteit van deze methode bewijst. Naarmate andere methoden worden ontwikkeld en verfijnd en meer gegevens worden verzameld, zal de efficiëntie ook toenemen, waardoor bellen vroegtijdig kunnen worden gedetecteerd en omzeild. 

Samenvatting

Crypto-economisch onderzoek bevindt zich in een vreemde positie: hoewel het veel gegevens beschikbaar heeft van eerdere economische modellen, brengt het ook nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee die nog nooit eerder zijn tegengekomen. Samen met het digitale karakter van een cryptomarkt vereist het de ontwikkeling van nieuwe methoden.   Gelukkig zijn zowel economen als liefhebbers van cryptocurrency de uitdaging aangegaan en hebben ze een nieuw economisch systeem gecreëerd dat een nooit eerder gezien fenomeen omvat dat een cryptocurrency-markt is. Het beschrijven van de regels, formatie en prijsverandering, cryptocurrencies, samen met het voorspellen hoe die prijs in de toekomst zal veranderen, is hard werken dat zelfs nu nog doorgaat.  Wat je in het artikel leest, is niet de definitieve lijst van dergelijke methoden, omdat cryptografische analyse ze blijft verfijnen en voortdurend nieuwe ontwikkelt. Zelfs enkele fundamentele principes van het crypto-ecosysteem moeten waarschijnlijk nog worden ontdekt, omdat het zo’n nieuwe discipline is. Dus we zullen een oogje in het zeil houden voor nieuwe ontwikkelingen om u te helpen met uw cryptocurrency-strategieën.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

criptovalute 21

Ren Prijsverwachting (REN) voor 2020-2025

criptovalute 20

Numeraire Prijsverwachting (NMR) voor 2020-2025